Vina cu telefonul vechi si primesti pana la 500 de lei reducere, in plus fata de valoarea vechiului tau telefon.

  1. Vii cu vechiul produs: Vino cu vechiul tau telefon sau tableta in oricare din showroom-urile eMAG din tara. Atentie, produsul trebuie sa fie functional.
  2. Produsul este evaluat: Gadget-ul tau va fi evaluat de unul din consultantii nostrii prin intermediunl unei aplicatii speciale pentru a i se determina valoarea, in functie de starea lui.
  3. Primesti un voucher: Primesti un voucher cu valoarea la care a fost evaluat de consultantii nostri. In plus primesti un voucher de extra reducere in valoare de 500 de lei la un Samsung Note 8, de 400 de lei la un Samsung S8 si de 450 de lei la un Samsung S8+.
  4. Iti alegi un nou Samsung: Poti folosi pe loc voucherul pentru achizitionarea unui Samsung Note 8, Samsung  S8 sau S8+.
  5. Platesti doar diferenta: Cat mai ai de platit = pretul telefonului Samsung pe care-l vrei – valoarea voucherului primit – extra reducerea aferenta telefonului primit.
  6. Repeti operatinea de cate ori vrei: Poti aduce oricate produse diferite, primind pentru fiecare un voucher. Acestea nu vor putea fi, insa, folosite decat individual pentru tranzactii individuale. Nu se cumuleaza mai multe vouchere pentru o singura comanda.

>> vezi telefoanele Samsung din promotie! <<