ONLINE

Ce sunt produsele resigilate: Tot ce trebuie să știi înainte să cumperi

Produsele resigilate se găsesc la toate magazinele online din România, dar mulți utilizatori încă se abțin din diverse motive de la cumpărare.

Primul și cel mai important lucru care trebuie spus despre produsele resigilate este că acestea sunt 100% funcționale. Din acest punct de vedere, nu trebuie să vă faceți griji niciodată. Sunt, practic, produse noi care au fost deschise din diverse motive, cum ar fi fotografierea lor, testarea lor, sau prezentarea lor în magazin. Acestea au fost, deci, testate.

În ceea ce privește accesoriile și documentația din interior, găsim mai multe abordări pe internet. Pe de o parte, cei de la F64 menționează foarte clar că acestea au toate accesoriile furnizate de către producător. Pe de altă parte, eMAG specifică posibilitatea ca unele elemente din pachet să lipsească și vă încurajează să raportați imediat orice astfel de situație.

În ceea ce privește utilizarea, orice defect, indiferent de cât de mic este, va fi menționat în descrierea produsului. Zgârieturi și orice alte urme de utilizare vor fi menționate, așa că veți știi de la început ce achiziționați. În momentul acesta puteți găsi numeroase produse resigilate care merită, iar noi vă vom prezenta câteva de la trei dintre cele mai mari magazine online.

Produse resigilate la eMAG

Televizorul Smart 3D LED Samsung 55F6400b are un ecran de 138 cm cu o rezoluție Full HD, capabil să ofere imagini de o calitate foarte bună. Nici din punct de vedere al conectivității acesta nu stă foarte rău, având nu mai puțin de patru porturi HDMI și trei porturi USB.

Smart TV-ul 3D LED Samsung 55F6400b poate fi găsit în oferta celor de la eMAG.

ce sunt produsele resigilate samsung tv 1

Laptopul Asus G750JH-T4045D este perfect pentru orice gamer, beneficiind de un procesor Intel Core-i7 de 2,4 GHz din generația a patra, 32GB RAM, 1TB HDD și 256GB SSD. De asemenea, acesta vine dotat cu o placă video Nvidia GeForce GTX 780M de 4GB.

Puteți achiziționa laptopul Asus G750JH-T4045D de la eMAG la un preț foarte bun.

ce sunt produsele resigilate asus rog 1

iPhone 5 32GB a fost unul dintre cele mai populare smartphone-uri la vremea lansării, fiind vândut în zeci de milioane de exemplare în toată lumea. Telefonul are un display cu o rezoluție de 1.136 x 640 de pixeli, 1GB RAM, 32GB capacitate de stocare internă și este dotat cu procesorul A6 produs de Apple.

Vă puteți cumpăra propriul iPhone 5 de 32GB de la eMAG unde are un preț avantajos.

ce sunt produsele resigilate iphone 5

 

Citeste continuarea articolului pe CRPT.ro ( Cautam Reduceri Pentru Tine )

Click to comment

Most Popular

To Top