Cele mai bune tablete pentru jocuri în 2017.

Cele mai bune tablete pentru jocuri oferă performanțe bune în orice condiții și pot fi găsite la prețuri avantajoase în ofertele magazinelor online.

Smartphone-urile, în special tabletele, pot oferi experiențe extrem de plăcute în timpul jocurilor. Insă nu pot încă rivaliza la acest capitol cu o tabletă performantă. Pentru cei care vor să-și achiziționeze una dintre cele mai bune tablete pentru jocuri, iLikeIT a alcătuit o listă cu cinci dispozitive care se găsesc la noi pe piață în acest moment.

Am inclus atât tablete capabile de performanțe extrem de bune, precum cele de la Apple și Samsung, cât și un mod Allview cu un raport calitate. Care credeți că este cea mai bună tabletă pentru jocuri?

Cele mai bune tablete pentru jocuri – Apple iPad Air 2

Când cei de la Apple au lansat prima tabletă iPad, în 2010. Toată lumea a uitat de Microsoft Tablet PC. Un dispozitiv portabil, cu ecran tactill, scos pe piață în 2002. Motivul a fost simplu: americanii din Cupertino au reușit să ofere o experiență multimedia croită special după nevoile utilizatorilor.

iPad Air 2 are numai 6,1mm grosime, fiind cu 0,8 mm mai subțire decât iPhone 6. În acea carcasă minusculă stau înghesuite următoarele componente: un display de 9,7 inch cu rezoluție 1536×2048, un procesor cu trei nuclee tactate la 1,5Ghz, 2GB RAM și o baterie de 7.340 mAh. Spațiul de stocare poate fi de 16, 64 sau 128 de GB, însă cel mai important upgrade l-au primit camerele foto. În timp ce camera principală are 8 megapixeli, cea secundară beneficiază de doar 1,2. Dacă vă doriți un iPad Air 2, aceasta este disponibilă la un preț bun AICI.

iPad Air 2 review Playtech

Samsung Galaxy Tab Pro

Samsung Galaxy Tab Pro are specificații aproape identice cu cele de pe Galaxy Tab S. Una dintre cele mai mari diferențe fiind dimensiunea ecranului. Galaxy Tab Pro este dotată cu un ecran de 12,2 inci cu o rezoluție de 2.560 x 1.600 de pixeli. Beneficiind în același timp și de un procesor octa-core cu patru nuclee de 1,9GHz și patru nuclee de 1,3GHz. Aveți, de asemenea, acces la 32GB pentru stocarea datelor (alături de un slot pentru carduri microSD). Camere foto pe față și pe spate de doi megapixeli și respectiv, 8 megapixeli. Bateria are, de asemenea, o capacitate de 9.500 mAh. Samsung Galaxy Tab Pro să găsește la ofertă AICI.

Cele mai bune tablete pentru jocuri Samsung Galaxy Tab Pro

 Apple iPad mini 3

Ultima tabletă “mini” de la Apple dispune de un ecran de 7,9 inch cu o rezoluție de 2.048 x 1.536 de pixeli. Are o cameră foto principală de 5MP. Una frontală Face Time HD. iPad mini 3 are senzorul de amprentă iTouch. Dispune de aceeași funcționalitate găsită pe iPad Air 2, mai exact Apple Pay. Cu ajutorul Apple Pay, utilizatorii vor putea face plăți online doar cu ajutorul amprentei. Apple iPad mini 3 poate fi găsită la un preț foarte bun AICI.

cele mai bune tablete in 2015 apple ipad mini 3

Samsung Galaxy Tab S 10.5

Samsung Galaxy Tab S a venit într-un an plin cu tablete. Dincolo de ecran, ai construcția, dar nu pentru rezistența ieșită din comun. Este din plastic, ceea ce face tableta să fie mai ușoară. Decât multe modele similare. – Spre exemplu, cântărește 298 de grame pe când iPad mini 3 ajunge la 331 grame și Nexus 9 are 425 de grame. Apoi, tableta este și mai subțire și mai îngustă decât aceste modele concurente, chiar dacă față de iPad mini 3 are ecran mai mare. Samsung Galaxy Tab S cu ecran de 10,5 inci este mai ieftină decât modelul cu ecran de 8,4 și poate fi cumpărată de AICI.

cele-mai-bune-tablete-in-2015-Samsunsg-Galaxy-Tab-S-767x575