De Black Friday 2015 vor fi căutate la reducere telefoanele. Dacă vrei unul nou, acestea sunt câteva dintre cele pe care să le urmăreşti.

De câţiva ani, partea bună la Black Friday este că pică în noiembrie. Până atunci, cei mai mulţi producători şi-au lansat deja telefoanele. Acesta este cazul şi cu Black Friday 2015, iar telefoanele de mai jos sunt cele pe care să le urmăreşti. LG şi Samsung au lansat telefoane noi în primăvară, Apple în toamnă, iar de anul trecut mai rămân două-trei modele pe care să dai banii fără să regreţi. Nu este o listă exhaustivă, dar este de ţinut aproape pentru Black Friday 2015.

Telefoane pe care să le aştepţi la reducerile de Black Friday 2015

LG G4 este primul pe listă. Telefonul e pe piaţă din primăvară, faţă de concurenţă a avut un preţ mai mic, iar de Black Friday va fi şi mai redus. Are un ecran de 5,5 inci QuadHD, foloseşte un procesor cu şase nuclee, are baterie de 3.000 mAh şi sistemul de operare Android, care va trece anul acesta la Marshmallow, cea mai nouă versiune. LG G4 are şi o cameră foarte bună, de 16 megapixeli capabilă să filmeze 4K şi dispune de stabilizare optică foarte bună. Telefonul poate fi cumpărat acum de aici.

Telefon mobil LG G4, 32GB, 4G, Leather Black

 

iPhone 6s tocmai a fost lansat în octombrie, dar iPhone 6 încă este un telefon foarte bun. Atât cel normal, cât şi Plus vor fi disponibile la preţ mai mic de Black Friday. În afară de dimensiunea ecranului, de 4,7 inci pe iPhone 6 şi de 5,5 inci pe iPhone 6 Plus, doar stabiliarea optică a camerei de pe Plus le mai diferenţiază. Altfel, au procesor A8, 1GB de memorie RAM şi cameră foto de 8 megapixeli. Ambele primesc actualizare la iOS 9. iPhone 6 poate fi găsit şi cumpărat de aici, pe când iPhone 6 Plus este aici.

Telefon mobil Apple iPhone 6

Nu putea lipsi Galaxy S6. Acesta, cât şi versiunea Edge, are ecran de 5,1 inci QuadHD, camera este de 16 megapixeli şi rulează Android Lollipop cu o interfaţă creată de Samsung. Procesorul este dezvoltat de sud-coreeni şi este poate cel mai bun la acest moment, iar memoria RAM este de 3GB. Până la Black Friday, poate fi cumpărat de aici.

Telefon mobil Samsung GALAXY S6

Chiar dacă HTC n-a avut un an prea bun, One M9 este un telefon rezonabil. Are ecran de 5 inci full HD şi poate cea mai bună construcţie din metal. Ca hardware, are 3GB de memorie RAM, procesor cu opt nuclee şi 32GB spaţiu de stocare. Camera foto este de 20 megapixeli. Telefonul a fost prezentat în primăvară şi pentru toamnă cu siguranţă va fi oferit la reducere. Până atunci, poţi cumpăra unul de aici.

Telefon mobil HTC One M9

Asus a oferit anul acesta telefoane foarte bune şi la preţ mic. ZenFone 2 este unul dintre ele, iar cel cu 4GB de memorie RAM e de ales, iar preţul e foarte mic (comparativ cu concurenţa). Are spaţiu de stocare de 32GB, un procesor cu patru nuclee de la Intel şi ecran de 5,5 inci full HD. Dacă nu mai ai răbdare până la Black Friday, poţi găsi şi cumpăra telefonul aici.

Telefon mobil ASUS ZenFone 2 ZE551ML

Google şi-a prezentat deja noile telefoane, dar asta nu înseamnă că cel vechi e mai prost. Nexus 6 încă este un telefon foarte bun, având un ecran de 6 inci QuadHD, cu 3GB de memorie RAM şi 32GB spaţiu de stocare. Procesorul are patru nuclee, camera foto este de 13 megapixeli, iar bateria este de 3.220 mAh, astfel că autonomia va fi foarte bună. Nexus 6 poate fi cumpărat de aici.
Telefon mobil Motorola Nexus 6

Şi nu în ultimul rând, un model de la Allview. X2 Xtreme este cel mai bun de la compania Visual Fan vândut sub brand Allview. Are ecran de 6 inci QuadHD, 3GB de memorie RAM şi 64GB spaţiu de stocare, iar camera foto este de 24 megapixeli. Telefonul este la un preţ bun şi acum, dar de Black Friday 2015 cel mai probabil va scădea şi mai mult. Poţi găsi telefonul Allview în această ofertă.
Telefon mobil Allview X2 Xtreme

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!