ONLINE

De ce iPhone 8 face din iPhone X o vânzare mai dură?

Mai multe opțiuni decât oricând.

IPhone-ul a fost în jur de 10 ani, dar Apple sa schimbat mult în ultimul deceniu. De mulți ani, oamenii aveau două opțiuni atunci când venea să cumpere un iPhone: Cumpărați cel mai nou model sau cumpărați modelul din anul anterior. Acest lucru a făcut un pas destul de ușor către consumatori: puteți economisi 100 $ și puteți obține iPhone de anul trecut sau puteți cheltui 100 $ mai mult pentru a obține cele mai recente și mai bune. Și cine nu vrea ultimul și cel mai mare?

Acum, potențialii clienți iPhone au o mulțime de opțiuni . Începând cu 31 octombrie, puteți alege între:

– iPhone SE, începând de la 1.599 lei, îl găsești AICI.

– iPhone 6S, începând de la 2.399 lei, îl găsești AICI.

– iPhone 6S Plus, începând de la 2.499 lei, îl găsești AICI.

– iPhone 7, începând de la 2.999 lei, îl găsești AICI.

– iPhone 7 Plus, începând de la 1.599 lei, îl găsești AICI.

– iPhone 8, începând de la 3.499 lei, îl găsești AICI.

– iPhone 8 Plus, începând de la 4.599 lei, îl găsești AICI.

– iPhone X, începând de la 5.399 lei, îl găsești AICI.

Cel puțin opt modele iPhone diferite pentru a alege, la o gamă de puncte de preț – și ultimele trei iPhone-uri de pe această listă pot fi considerate „noi”.

IPhone SE are puterea iPhone-ului 6s, în interiorul corpului unui iPhone 5S.

Permiteți-mi să fiu clar: pentru consumatori, acesta este un lucru foarte bun . Mai multe alegeri conduc la o mai mare concurență. Ceea ce conduce la scăderea prețurilor, ceea ce face pe toată lumea fericită. În plus, după cum am scris de mai multe ori înainte, cele mai mari puncte de vânzare ale acestor telefoane față de altele au tendința de a se reduce la software-ul. Toate aceste telefoane rulează iOS 11 și au multe dintre aceleași caracteristici grozave.

Acestea fiind spuse, multitudinea de opțiuni face mai dificil pentru Apple să-i atragă pe consumatori să cumpere „cel mai recent și cel mai mare telefon”, pe care l-au făcut cu succes de mai mulți ani.

Pur și simplu, nimeni nu mai trebuie să muște glonțul. Aveți posibilitatea să dețineți un iPhone excelent în acest an fără a scoate în evidență 1.000 de dolari pentru cel mai nou model.

Dar prezența iPhone 8, în mod special, pare să facă iPhone X o vânzare mai dură.

iPhone X = risc crescut + costuri crescute

IPhone 8 și iPhone X sunt telefoane foarte asemănătoare pe hârtie , dar alegerea de a cumpăra un iPhone X chiar acum înseamnă să fii în regulă atât cu costuri mari, cât și cu risc crescut.

Între timp, iPhone 8 oferă o experiență foarte familiară, aproape sigură. Dacă ați deținut un iPhone 6, 6S sau 7, vă veți simți ca acasă cu 8. Este același aspect, formă și simt ca acele telefoane, cu cele mai multe dintre caracteristicile sale „noi” – încărcarea fără fir, rapid încărcare și un procesor mai rapid – sub capotă. Oferta completa la telefoanele iPhone le gasesti pe www.emag.ro

Click to comment

Most Popular

To Top