Loading …

Dovada ca iPhone 8 va aduce „imbunatatiri drastice”! Apple se apropie de marele record

Dovada ca iPhone 8 va aduce „imbunatatiri drastice”!

Apple a avut o crestere cu 15% a valorilor actiunilor incepand cu luna noiembrie.

Bursa Wall Street si-a ‘regasit’ apetitul pentru Apple – invetitorii pariaza ca lansarea editiei aniversare a iPhone-ului va duce la vanzari masive.

Astfel, Apple si-a revenit dupa declinul actiunilor din prima jumatate a anului trecut. Acest lucru se datoreaza speculatiilor legate de urmatorul flagship.

Pretul actiunilor a crescut cu 36% fata de perioada cea mai de jos, mai 2016, cand vanzarile de iPhone au scazut pentru prima data year-on-year. In acest moment, pretul actiunilor este doar cu 8% mai mic decat recordul inregistrat in februarie 2015.

Multi investitorii de pe Wall Street se asteapta ca Apple, cea care isi va anunta rezultatele financiare din primul trimestru saptamana viitoare, sa marcheze aniversarea a 10 ani de la primul iPhone cu un model „ce aduce imbunatatiri drastice”.

„Credem ca va fi o lansare solida, una cu adevarat mare” spune Brian Hennessey, manager de portofoliu la Alpine Dynamic Dividend Fund. „Cred ca si cei sceptici sugereaza ca produsul care va veni va fi cu adevarat interesant si imposibil de ignorat”.

Dupa 3 trimestre consecutive de declin, analistii au estimat ca Apple va inregistra o crestere de 2% la 77.4miliarde de dolari. Veniturile pentru anul fiscal 2017 ar urma sa inregistreze o crestere de 5.5%, recuperand astfel din declinul de 7.7% din anul precedent.