ONLINE

eMAG – Masini de spalat rufe cu reduceri de pana la 46%. Iata 7 modele foarte avantajoase

Masinile de spalat rufe din promotie.

eMAG – Lista completa cu toate masinile de spalat rufe aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG are oferte foarte avantajoase pentru mai multe masini de spalat rufe. Unele au discounturi ce ajung chiar si la 46%. Am selectat 7 masini de spalat rufe model SLIM care au dimensiuni reduse si pot fi pozitionate intr-o bucatarie de mici dimensiuni sau in baie.

eMAG – Masina de spalat rufe SLIM Indesit

Prima masina de spalat rufe pe care v-o recomandam este produsa de Indesit. Garantul unei calitati iesite din comun. Masina este un model SLIM care are insa o capacitate de 6kg de incarcare cu rufe murdare. 1200 RPM si face parte din clasa energetica A+++. Pretul beneficiaza in acest moment de un discount de 350 de lei si oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG – Masina de spalat SLIM Beko

Masina de spalat rufe de la Beko are un pret foarte avantajos cu discount de 29% chiar in acest moment la eMAG. Masina este SLIM cu dimensiuni reduse si primiti la achizitionare si un cadou. Cuva are capacitate de incarcare cu 6kg. 1000 RPM si face parte din clasa energetica A++. Programele sunt afisate pe un display de tip LED. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Masina HOTPOINT

Hotpoint e un brand renumit in primul rand pentru preturile foarte avantajoase pe care le are si este si cazul acestei masini de spalat rufe model SLIM. Masina are un pret sub 1.000 de lei. 1200 rotatii pe minut la centrifugare, 7kg capacitate de incarcare, printre cele mai mari pentru un model slim. Face parte din clasa energetica A+++. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – SLIM Samsung

Masina de spalat rufe de la Samsung beneficiaza de un discount de 600 de lei. Are un design special si culoarea argintie, insa si capacitatile sale sunt unele de admirat. 1200 RPM, 6kg capacitate de incarcare cu rufe murdare, clasa energetica A++. La suprafata, masina de spalat rufe este din inox usor de curatat si intretinut. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Samsung Eco Bubble

O alta masina de spalat rufe tot de la Samsung care beneficiaza de discounturi importante in acest moment la eMAG este masina slim Eco Bubble care are 1200 rpm. 6kg capacitate de incarcare si face parte din clasa energetica A++. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe SLIM 6TH Sense Colours Whirlpool

Gama 6th Sense colours de la Whirlpool este renumita pentru calitatea sa. Din fericire, acest model de masina de spalat rufe se gaseste la promotie acum la eMAG. Masina e dotata cu display LCD pe care afiseaza programele si timpul ramas din spalare, capacitatea de incarcare este de 6kg, 1200 RPM si face parte din clasa energetica A+++. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe LG 6 Motion SLIM

Ultima masina de spalat rufe pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este o masina de la LG, modelul Motion F1 SLIM care are capacitate de incarcare de 6kg, 1200 RPM si face parte din clasa energetica A+++. Oferta completa o gasiti AICI.

 

Click to comment

Most Popular

To Top