Cat ma costa un Card Payoneer?
Cardul Payoneer este emis gratuit, livrat gratuit la adresa ta de domiciliu si mai mult, primesti si un bonus de 25$.
 
Cum îmi pot activa cardul meu?

După ce ați primit cardul dvs. prin e-mail, puteți să-l permite, după cum urmează: Faceți clic pe opțiunea Activare pe pagina principală a Payoneer. Completați câmpurile id-ul utilizator și parola pe care ați furnizat la solicitarea cardului tău. Alege noul număr pentru codul PIN (trebuie să fie de 4 cifre) și faceți clic pe Activare. Faceți clic pe Continuare. Payoneer va afișa un mesaj de confirmare și trimite

Ca plățile mele devin disponibile pe cardul prepaid Payoneer MasterCard?

Ori de câte ori o plată este încărcată pe cardul de prepaid MasterCard, veti fi anuntat prin email si vor fi necesare pentru a accepta plata. Această plată după ce a acceptat, va fi disponibil de 2-4 zile lucrătoare. Vă rugăm să asigurați-vă că e-mailurile nu payouts@payoneer.com fi direcționat la cutia de spam.

Cum pot anula cardul si sa ma intorc la fondurile rămase?

Puteți anula cardul la cererea prin e-mail la support@payoneer.com. Va rugam sa introduceti ultimele 8 cifre ale cardului dvs. și numele titularului, la fel cum apare pe card. Payoneer va anula cardul și vă puteți retrage fondurile rămase de la un bancomat *.

Cum pot verifica soldul meu?

Faceți clic pe Contul meu (notă: puteți, de asemenea, să faceți clic pe pagina Contul meu de Payoneer) opțiune. Completați câmpurile id-ul utilizator și parola pe care ați furnizat la solicitarea cardului tău. Selectați opțiunea pentru a vizualiza echilibrul.


Cum folosesc cardul prepaid MasterCard?

Cardul prepaid MasterCard funcționează la fel ca orice alt card prepaid MasterCard. Cardul este acceptat la nivel mondial, în toate locurile în care se acceptă MasterCard debit. Puteți utiliza cardul la orice punct de vânzare pentru a face o achiziție, fie on-line sau în magazine. Puteți folosi, de asemenea, cardul prepaid MasterCard pentru a retrage numerar de la toate ATM-urile din lume .
Pot încărca cardul prepaid Payoneer MasterCard altfel?

Da, puteți încărca cardul de prepaid MasterCard cu alt card de credit (Visa sau MasterCard ®). Dacă sunteți un titular din SUA, puteți încărca, de asemenea, cardul dvs. prin intermediul cardurilor de debit, cecuri electronice sau bani.În cazul în care aveți nevoie de un serviciu de răspuns pentru client suplimentare, atunci când ar trebui să contacteze partenerul meu sau atunci când contactați Payoneer?
Trebuie să contactați partenerul dumneavoastră pentru toate aspectele legate de modul de a urmări plățile. Odată ce plățile sunt încărcate pe card, întrebări despre contul dvs. și / sau utilizarea cardului trebuie să fie îndreptate către Payoneer.


Ce se întâmplă cu cartea mea, dacă eu nu-l folosesc?

În cazul în care soldul cardului este zero, nu va fi perceput nici un comision.


Pot folosi cardul Payoneer MasterCard prepaid on-line?Cardul MasterCard Prepaid poate fi folosit în orice tranzacție online, în cazul în care se acceptă card de debit MasterCard ca o opțiune de plată.


Care sunt costurile asociate cu cardul Payoneer MasterCard Prepaid?

Vă rugăm să vizitați Tarifele noastre și pagina Taxe pentru a vedea modul de utilizare a cardului și taxele încărcat.

Care este limita maximă a unui card prepaid MasterCard Payoneer?

Acest card are o limită totală de 10.000 de dolari. O limită de cheltuieli de zi cu zi este stabilit la 5.000 de dolari. Ambele retrageri de zi cu zi de la ATM-uri ca de numerar în bancă, a stabilit o limită de 2.500 dolari. Exemplu: După încasarea 1.500 dolari în numerar, cardul poate fi utilizat pentru plăți electronice în achizițiile POS până la 2500 dolari în aceeași zi. NOTĂ: Limita de retragere poate fi de asemenea limitată deÎn cazul în care aveți nevoie de un serviciu de răspuns pentru client suplimentare, atunci când ar trebui să contacteze partenerul meu sau atunci când contactați Payoneer?
Trebuie să contactați partenerul dumneavoastră pentru toate aspectele legate de modul de a urmări plățile. Odată ce plățile sunt încărcate pe card, întrebări despre contul dvs. și / sau utilizarea cardului trebuie să fie îndreptate către Payoneer.


Cine poate obține un card prepaid MasterCard ®?

Oricine peste 18 ani, cu sau fără un cont bancar, puteți obține cardul prepaid MasterCard oferit de Payoneer.

Cine poate folosi cardul Payoneer?

Titularul cardului este persoana al cărui nume este tipărit pe card.Aceasta este persoana pentru care a fost emis cardul și singurul autorizat să folosească utilizatorul cardului.

Cine este Payoneer?

Payoneer promovează, de management și servește preplătite carduri MasterCard ®.Payoneer lucrează împreună cu Choice Bank Limited de a emite și de procesare a cardurilor. Acesta este un lider în oferirea de soluții preplătite pentru aplicații și servicii online, cu birouri în New York și Tel Aviv. Noi bun venit feedback-ul dvs.: vă rugăm să trimiteți comentariile și sugestiile dumneavoastră la support@payoneer.com.

 

APLICA ACUM GRATUIT PENTRUL CARDUL PAYONEER.