STIRI

iPhone X e foarte ieftin dacă îl compari cu noul telefon LG.

Ai fi tentat să nu crezi că există o competiție distructivă pentru cel mai scump smartphone, dar LG tocmai a anunțat un mobil mai păgubos decât iPhone X.

Timp de câteva luni deja, s-a tot bătut apa în piuă, pe bună dreptate, pe marginea prețului la iPhone X. Telefonul de top al celor de la Apple se achiziționează în țara noastră cu o valoare începând cu 5.300 lei, cum îl listează eMAG. Modelul cu o capacitatea de stocare de 256GB sare până la 6200 – 6300 lei, disponibil tot la eMAG.

Pentru că respectivele cifre nu au descurajat fanii adevărați ai brandului din Cupertino, LG își încearcă acum norocul cu un smartphone intitulat pretențios LG Signature Edition. Terminalul din imaginea de mai sus este menit să fie o oglindă a brandului, o reflexie a abilității sud coreenilor de a lansa telefoane care te lasă cu gura căscată.

Cel mai scump smartphone produs vreodată de LG nu este neapărat revoluționar, dar poate fi definit fără emoție ca fiind arătos. Aceasta se ascunde într-o carcasă din ceramică de zirconiu aparent imună la orice fel de zgârieturi. Nu este clar dacă face față cu brio și tentativelor de a-l crăpa, dar nu ar trebui să ai emoții în a-l strecura în buzunar alături de chei. Fața este acoperită din colț în colț cu sticlă cât se poate de rezistentă, iar prețul de achiziție este 1800 de dolari. Pentru a accentua aerul exclusivist, dacă prețul nu a fost suficient, vor fi realizate doar 300 de exemplare ce urmează să fie comercializate în Coreea de Sud.

Click to comment
decathlon.ro neer.ro

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2020 iLikeIT.eu

To Top