Ubisoft, creatorul celebrului joc ‘Assassin’s Creed’, planuieste sa deschida un parc de 10.000 de metri patrati in Kuala Lumpur, Malaezia, anunta Fortune.

Planul este condus de Ubisoft Motion Pictures, partea din companie care supervizeaza proiectele de film si televiziune bazate pe proprietatile intelectuale ale companiei. Aceasta planuieste sa lucreze cu RSG, dezvoltator din Malaezia specializat in parcuri tematice. Printre proiectele actuale RSG se afla MAPS (Movie Animation Park Studio), un parc care va incorpora atractii din DreamWorks, The Smurfs si alte proiecte din desenele animate.

„Impreuna vom crea un loc unde fiecare vizitator este un jucator, fiecare loc este spatiu de joaca, fiecare vizita e un joc” a spus vice-presedintele Ubisoft Motion Pictures, Jean de Rivieres.

Ubisoft nu a dezvaluit care din francizele sale va fi in parc, insa este de asteptat sa aiba si Assassin’s Creed, si Just Dance. Printre alti pretendenti se mai afla seria Raving Rabbids.

Este un nou pas facut de Ubisoft pentru exinderea filmului Asssasin’s Creed, fiind anuntat deja ca pe 21 decembrie 2016 va aparea filmul inspirat din joc cu Michael Fassbender in rol principal. Parcul tematic din Kuala Lumpur ar urma sa fie deschis in 2020.