ONLINE

Unde gasesc cel mai ieftin iPhone 8 sau iPhone X?

Vă prezint cele mai interesante aspecte ale mult aşteptat telefon, iPhone 8.

Şi eu am fost unul dintre cei care au așteptat cu nerăbdare lansarea noilor modele. Eram convins că Apple va veni cu un model aniversar care să uimească piața. Care să fie imbatabil în lupta cu ceilalți mari producători din industria smartphone.  Dacă vreți, noile modele lansate de Apple, în frunte cu iPhone X, se vor a fi și un omagiu celui care, din punctul meu de vedere, a revoluționat această industrie.

Design

Ca orice model iPhone lansat pănă acum, mă așteptam ca din punct de vedere design schimbările să fie minore. Iar partea de hardware și software să facă marea diferență. Parțial am avut dreptate, iPhone 8 are același aspect ca modelul precedent. Insa in spatele telefonului vine cu o surpriză, fiind construit din sticlă. Imediat ce am remarcat acest aspect m-am întrebat dacă a fost cea mai înteleapță abordare. Sticla este foarte pretențioasă: am presupus că vor rămâne foarte multe urme și că se va zgâria foarte ușor. Însă nu a fost deloc așa. Din punctul meu de vedere, pe sticla utilizată pentru acest model urmele sunt mai puțin vizibile ca pe iPhone 7, iar până în momentul de față, deși nu am utilizat nicio husă, nu au apărut zgârieturi.

Display şi performanţă

Mergând mai departe trebuie să vă spun că la capitolul ecran avem un LCD Retina HD de 4,7 inchi. Are o rezoluție de 1334×750 de pixeli la o densitate de 326 ppi. Echipat cu funcția 3D Touch. Dacă din punct de vedere al design-ului iPhone 8 poate nu impresionează pe toată lumea, cu siguranță o va face la capitolul performanțe. Acesta vine echipat cu cea mai recentă generație de procesor. Disponibilă pe toate cele 3 modele proaspăt lansate. Noul procesor se numește A11 Bionic și este de tip hexa-core. Are 2 nuclee mai performante și alte 4 dezvoltate pentru o mai bună eficientizare a cosumului de energie. Este clar că avem de a face cu un telefon de ultimă generație. Da, avem un device cu performanțe mai bune decât precedentul model. Avem un spate din sticlă și o margine dintr-un metal mai rezistent, însă sunt sigur că totuși vă intrebați cu ce impresionează acest nou model.

Alte performante:

iPhone 8, ca și 8 Plus și X, odată cu spatele din sticlă aduc și încarcarea wireless. Acest lucru fiind o premieră pentru Apple.Citeste continuarea articolululi pe www.crpt.ro

Click to comment

Most Popular

To Top