Creatorii jocurilor din seria FIFA, EA Sports, au anuntat oficial jocul EA SPORTS FIFA pentru device-urile mobile! „Noul joc aflat in devoltare va oferi calitate de consola, gameplay si Ultimate Team creat special pentru mobile”.

Fanilor le este promis cel mai realist joc pentru device-urile mobile, jocul urmand sa aiba o variate de animatii de gameplay, un AI sofisticat in ambele zone ale terenului, noi fete pentru jucatori si skill-uri si, pentru prima data pe mobil, celebrari. Pentru a complementa noua dimensiune a gameplay-ului, fanii vor avea mai multe optiuni de controluri touch astfel incat EA SPORTS FIFA sa ramana simplu de jucat.

Evolutia Ultimate Team pe device-urile mobile progreseaza enorm in EA SPORTS FIFA. Totul, de la administrarea echipei pana la modul in care fanii iau jucatorii doriti a fost imbunatatit pentru o experienta mai buna pe device-urile mobile. Evenimentele live, precum turneele, vor mentine divertismentul jocului, urmand sa existe continut nou adaugat in mod regulat. Cel mai important, nu este nevoie sa incepi de la zero in fiecare an, jocul urmand sa continue sezon dupa sezon, cu update-uri regulate, in timp ce utilizatorii isi pastreaza jucatorii.

Schimbul de jucatori reprezinta o noua functie ce le ofera mai multe sanse fanilor sa aiba jucatorii pe care ii doresc. In loc sa vanda sau sa renunte la jucatorii nedoriti, fanii vor putea sa ii schimbe aleatoriu pentru noi jucatori. Cu cat este mai mare calitatea jucatorului oferit la schimb, cu atat sunt mai multe sanse sa primesti un jucator bine evaluat.

EA SPORTS FIFA va fi disponibil incepand cu 22 septembrie si va putea fi descarcat gratuit din Apple App Store si Google Play.